Magunkról

Az idő múlása, napjainkban sajnos olyan helyzet elé állítja a társasházakat, hogy anno az  építés során beépített vízvezeték hálózatok ideje lejárt és folyamatos hibák jelentkeznek az épületek működése során. Csőtörések, szivárgások, tombach csövek szétesése, stb…

A birtokunkban lévő, strangok építéséhez szükséges műanyag polipropilén (PP-R) vízvezetéki csőrendszer ismerete és az évek során a kivitelezések alkalmával megszerzett tapasztalat és rutin, megadja nekünk, hogy minden vízhálózattal kapcsolatosan felmerülő problémára megoldást tudunk nyújtani.  

Az Inpipe Kft. 23 éve működő magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Épületgépészeti nagykereskedelemmel és társasházak épületgépészeti felújításával foglalkozunk.

Főbb termékei közé tartozik a nagy épületek strangjainak építéshez szükséges polipropilén (PP-R) műanyag vízhálózati csőrendszerek és a hozzá tartozó kötő elemek. 

E termék útján jutottunk el a társasházak vízhálózati alap- és felszálló vezetékek cseréjéhez, amivel megoldást tudunk nyújtani minden társasház részére a folyamatosan felmerülő vízhálózati csőrepedések területén.

Ha Önnél is felmerülnek az említett problémák akár az alap- vagy a felszálló vízvezetékekkel kapcsolatban, akkor csak bátorítani tudjuk, hogy hívjon fel minket és mondja el panaszát, mi segíteni fogunk önnek a probléma megoldásában!