Referenciák

Országos nagykereskedelmi tevékenységünk mellett, épületgépészeti nagy beruházások árubeszállításával is foglalkozunk. Kivitelezési munkálatainkat egyszerre több helyen végezzük és megrendelőink között tudhatunk magánszemélyeket, valamint társasházakat is. Társasházi megrendelőink részéről mindig bizalmat kapunk, hiszen pontosságunk és minőségi előírásaink számukra megnyugtatók.


Társasház – Budapest, Kerék utca – Óbuda IV. sz. Lakásszövetkezet

Lakásszövetkezetünk 50 éves panel épületében időszerűvé vált a csővezetékek cseréje. Az Inpipe Kft-vel ennek során kerültünk kapcsolatba. A cég az árajánlat készítés, kivitelezés és az elszámolás során nagyon tisztességesen járt el, minden ígéretüket betartották, határidőre, rendben elvégezték a munkát. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek a céget és munkatársaikat.

dr. Balázs András

Elnök

0630/64-67-014


Társasház – Budapest, XIII. kerület Csángó utca

128 albetétes, két lépcsőházas, tízemeletes társasház alap- és felszálló vezetékeit (12 strang) előkészítéssel együtt három hét alatt alatt cserélték az INPiPE Kft. munkatársai. 

Alapos, minden részletre kiterjedő felmérést követően, minimálisan szükséges és kíméletes bontással, strangonként egy nap alatt megtörtént az új hálózat kiépítése, a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozva a tulajdonosoknak. 

Professzionális, szakszerűen kivitelezett munka, mely a társasház számára 48 év jótállást biztosító infrastruktúrát jelent, búcsút mondva ezzel a sorozatos csőtöréseknek. 

Ferhouse Budapest Kft.


Társasház – 1165 Budapest, Prodám u 1-3-5, Pilóta u. 22

80 lakásos társasház ami 50 éve épült, egyre rosszabb műszaki állapotban volt. Folyamatosan történnek a felújítások. Elérkezett a társasház a strang cseréhez (nyomó és ejtővezeték). Nagyon alaposan körbe nézve a piacon kértem árajánlatokat, referenciák alapján. Így került a képbe az INPIPE Kft.  Az árajánlatot amit adtak tartották pontos és precíz volt, az előre egyeztetett időpontban felvonultak, profi módon cserélték a csöveket, az igen rossz hozzáférés ellenére. A kivitelező Apai & Márton Kft. szintén profi szakemberekkel büszkélkedhet. Minden ember aki a projekten dolgozott nagyon udvarias volt a lakókkal, mindenki megelégedésére igen gyorsan végeztek, és nagyon jó munkát hagyva hátra.A társasház a munkálatok ellenőrzéséhez szakértőt is felkért. A felkért szakértő jelezte, hogy amennyiben lehetőségem van tartsam meg ezt a csapatot, mert nagyon ritkán lát ilyen jól megszervezett jó minőségű munkát. Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket.

Szabó Ildikó, közös képviselő


Gazdagrét 1010 Társasház – Budapest, XI. Kaptárkő u. 1-6.

Társasházunkban 2023 tavaszán az INPIE Kft. bonyolításában, az általa biztosított alvállalkozókkal (Apai & Márton Kft., KÓTI-Hőterm Kft., VI-CSI Kft.) lett elvégezve a teljes hideg- melegvíz és cirkulációs alap és felszálló és ejtővezetékek cseréje. Az alkalmazott tecnológia az INPIPE-TEODOR FV-Plast PPR polipropilén vízvezetéki csöves rendszer és a hozzátartozó szerelvények, valamint PVC csövek és idomok felhasználásával valósult meg. A beruházást megelőzően az INPIPE Kft. megszervezte, hogy minden lakásban egy személyes bejárás keretében fel legyenek készítve a tulajdonosok, hogy az adott lakásokban milyen bontási munkálatokat szükséges elvégezni, így arra időben fel tudtak készülni a tulajdonosok. A munkálatok nagyon szervezetten lettek kivitelezve. Kiemelném, hogy a 11 emeletes épületünknél, melyben egy lakásban két (konyhai és WC) felszálló strang volt, egy nap alatt lett elvégezve lakástípusonként mind a 11 emeleten a teljes felújítás, így minden lakásban csak egy napra kellett biztosítani a bejutást. A munkálatok reggel 8 órai vízelzárással kezdődtek és legkésőbb délután 17 órára már minden lakásban biztosítva volt a teljes vízhasználat. Emellett folyamatosan elhordták a kibontott anyagokat és összetakarítottak maguk után a munkások. A beruházás befejezése után még azon tulajdonosok is megelégedésüket fejezték ki, akik azt megelőzően nem igazán támogatták a felújítást, vagy nagyon pesszimisták voltak az egy nap alatt vállalt kivitelezés érdemi magvalósításában. Összességében kijelentem, hogy mind a beruházás tervezésében és megvalósításában rendkívül korrekt partnert találtunk az INPIPE Kft. részéről, a felmerülő problémákat gördülékenyen oldották meg, az anyag kiszállítások és a hulladékok elszállítása folyamatosan lettek teljesítve, a biztosított alvállalkozók udvariasan, lelkiismeretesen és kiváló minőségben végezték a munkájukat.


Karácsonyi Béla – közös képviselő
Gazdagrét 1010 Társasház
Budapest, XI. Kaptárkő u. 1-6.


TÁRSASHÁZ – 1204 Budapest, Pacsirta u. 157/A-B.

Gyorsaság és pontosság

A Pacsirta Lakásfenntartó Szövetkezet (2 lph, 161 lakás, 10 üzlet)  évtizedek óta tervezte hideg és meleg víz alap és felszálló vezetékeinek, valamint a felszálló szennyvíz és esővíz vezetékeknek a cseréjét.

Az épület tagoltsága miatt -az alapvezetékek részben szerelőjáratba bújtatva, illetve a földszinti födém alatt kerültek elvezetésre)  sok vállalkozó már az ajánlattételt sem tette meg korábban, erre egészen az Inpipe Kft és alvállalkozója bejárásáig várnunk kellett.

Az előzetes felmérést követően az árajánlat már szinte pontos ütemezéssel érkezett meg hozzánk, amelyet pár tulajdonos kétkedéssel fogadott.

A beruházást végül megszavazta a közgyűlés és a banki ügyintézés után késedelem nélkül elkezdődött a munkavégzés és az ígért határidőkre el is készült mind az alap, mind a felszálló vezetékek cseréje.

A felújítás közben felmerült problémákat kiemelten kezelte a cég, és szinte azonnal született mindenre megoldás. A tulajdonosok tökéletesen elégedettek voltak a cserét végzők udvariasságával, illetve munkavégzésükkel. Bátran ajánljuk őket hasonló volumenű munkákhoz.

Bihari Szabolcs – Igazgató, Pacsirta Lakásfenntartó Szövetkezet,

+36-70-938-4656


TÁRSASHÁZ – 1031 Budapest, Ányos u. 5.-7.

A társasházunk 32 éves, négy szintes, cseréptetős, panel épület zöldövezetben. A két lépcsőházban 18 lakás van és egy üzlethelyiség a földszinten. Szeretjük a tulajdonunkat, ezért tudatosan igyekszünk az épület állagmegóvására, így folyamatosan végezzük az éppen szükséges fejlesztéseket, felújításokat. Így jutottunk el a vízvezetékek cseréjének megvalósításához, megtalálva a megfelelő vállalkozót.

Egyik alkalommal a THT konferencián vettem fel a kapcsolatot az INPiPE Kft. jelenlevő képviselőivel, így Gyurasits Gergely menedzserrel. Időpont egyeztetés után a helyszínen részletesen felmérték a feladatot. A közgyűlésen Gyurasits úr szemléltető eszköz bemutatásával mindenre kiterjedő tájékoztatást adott a megjelentek számára.

A döntés egyértelmű volt a vízvezeték teljes körű (alap és felszálló ágazat) cseréjét érintően. A kivitelezés a legkorszerűbb alapanyagokból, udvarias, segítőkész, nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező munkatársak összehangolt munkavégzése által és Gyurasits úr korrekt szervezésével, emberi hozzáállásával, a vállalt határidő betartásával és pontos elszámolással, valamint a tulajdonosokkal való jó együttműködésben valósult meg. A kiszerelt vezetékek állapota meglepetést váltott ki belőlünk és igazolta a csőcsere szükségességét. Szerencsére e munkával hosszú évtizedekre rendeződött az épület vízvezeték rendszere.

A projekt számomra hatalmas kihívás volt, de a vállalkozói csapat kiválóságának köszönhetően nagy megnyugvást és örömöt hozott. Csak ajánlani tudom ezt a csapatot más közös képviselőknek.

dr. Király Katalin közös képviselő és egyik tulajdonosa a társasháznak

06-20-261-26832


Társasház – Budapest 1032 Zápor utca 76-82

1973-ban épült 80 lakásos társasházunkban hideg – meleg víz felszállók, cirkuláció felszállók, és szennyvíz ejtő vezeték csere volt.

Mind az előkészületek, mind a kivitelezés profi módon zajlott, minden az általuk megadott ütemterv szerint haladt.

Szeretném kiemelni Gyurasits Gergely emberi hozzáállását, aki az egész munkát vezényelte.

Mindenkinek ajánlom az INPIPE Kft csapatát, aki megbízható és hozzáértő szakemberekre szeretné bízni a vízhálózat felújítását.

Vörös Péter, közös képviselő

06 30/224-9553

kozoskepviselet11@gmail.com


Társasház – Budapest Kaszálló utca

Itt jegyzem meg, hogy a munkavégzés terv szerint alakult.

A szakemberek összehangolt munkavégzése példátlan, mindenkinek nyugodt szívvel tudnám őket ajánlani. Udvarias, munkájára igényes embereket ismertem meg.

Kivitelezés részéről Gyurasits Gergely korrekt lebonyolításával maximálisan elégedett vagyok., mindenkinek ilyen vállalkozói csapatot kívánok!

üdvözlettel

Trautmann József

közös képviselő

T.06.30.6972692


M3-M4 OTP Társasház – Vác Zöldfa utca 38-40

Társasházunk 45 év után, mely 2  különálló épületből áll 131 albetéttel 
– sok-sok vizes probléma után úgy döntött, hogy él a lehetőséggel és 
hitel felvétel segítségével     strang felújítást végez.

Közgyűlésen Gyurasits Gergely  személyes megjelenésével, részletes
ismertetőjével , szemléltető eszközök bemutatásával illetve türelemének
( szerintem ez volt a legfontosabb) köszönhetően   a nyertes az INPIPE
Kft. lett.

Visszajelzések és tapasztalat  alapján elmondható, hogy korrekt
hozzáállásukkal , probléma megoldó  készségükkel, pontos határidők
betartása mellett megnyerték a tulajdonosok bizalmát.

Mint közös képviselő tartottam a feladattól, de büszke vagyok mindkét
fél hozzáállására , a munka minőségére,a  vállalkozók illetve
tulajdonosok együttműködésére.

Bátran merem ajánlani az INPIPE Kft.-t  mindazoknak akik korrekt munkát
várnak el.

Kristóf Lászlóné

közös képviselő

0630-4593135


Társasház – 1104 Budapest, Harmat U. 150-156. és Társasház – 1104 Budapest, Lavotta U. 9-15.

Ezt a levelet egy repülőn fogalmazom. Azt gondoltam, ezt a felújítást ki kell majd pihennem. Tévedtem. Két nagy panelépület strang felújítását szervezte és vezényelte le az Inpipe profi módon, esélyem sem volt elfáradni. Köszönöm Gyurasits Gergely türelmét, empátiáját a közgyűléseken, hogy minden „szakember” tulajdonos mindenféle kérdését gondosan megválaszolta. Eloszlatta a szokásos aggodalmakat, kételyeket, amelyek felmerülhetnek olyan beruházásoknál, ahol a lakók is tevőlegesen hozzá kell járuljanak a felújítás sikeréhez. Külön köszönet a kivitelező csapat kiválasztásáért, az Apai és Márton Kft munkatársai profi módon, tisztán és gyorsan dolgoztak, ami különösen fontos, ha lakásokban kell szerelni. Sok társasházkezelő tart olyan munkától, amelybe be kell vonni minden lakót. Egyszerre otthon lenni, türelemmel várni a munka végét, idegenek jönnek-mennek a lakásban, stb… Ezt a feszültséget csak egy profi csapat képes feloldani, akik az első pillanattól bizalmat alakítanak ki a tulajdonosokban. Én megtaláltam ezt a csapatot. Kedves kollégák, no para, munkára fel! Hívják őket bizalommal! Vagy engem, ha még több jót akarnak hallani….

Csercsik Réka közös képviselő

06-70-55-66-682


A XXII. ker. Kossuth L. u. 43. sz. Társasház vízgépészeti berendezéseinek felújítása halaszthatatlanná vált, avultságuk miatt.

Az ajánlatok közül az INPIPE Kft. árajánlata volt a legkedvezőbb, ezért a munkát elnyerték. Tökéletes ütemzéssel kíváló anyagokkal végezték el a ezt a nagy volumenű munkát. Ritka, hogy a tulajdonosokkal is megtalálták a hangot.

Kíváló munkaszervezésük, munkájuk eredményeként több évtizedre rendeződött az épület víz és csatorna gépészete.

A fentiek alapján is ajánljuk az Inpipe Kft-vel való munkavégzést.

Üdvözlettel:

Pikola Attila

közös képviselő


Társasház – Budapest, XIX. Kosárfonó utca 22-28.

Az 1980-ban épült, 176 lakásos társasházunkban is időszerűvé vált a használati hideg-meleg víz és cirkulációs alapvezetékek cseréje, melyre az utcánk első két épületében, a két előző évben ezt a munkát bonyolító Inpipe Kft. árajánlatát is bekértük, mivel ők már jól ismerték ezeknek a tizenegy emeletes házaknak az épületgépészetét, így a munka várható anyagszükségletét is. A sajnálatos módon 2021. júliusára duplájára növekedett árak – amelyek a többi árajánlatban is megjelentek – ismeretében     is rájuk esett a választás, amit nem bántunk meg. A munkát jól szervezetten, bőven a vállalt határidő előtt, szeptember 30-ra, mintegy másfél hónap alatt végezték el, az FV-Plast PP-RCT polipropilén vízvezetéki csöves rendszer és a hozzátartozó szerelvények beépítésével, jó minőségben és jó hangulatban, ami szintén fontos egy ilyen nagy létszámú lakóközösségben. A munkálatok során felmerült kérdéseinkre udvarias, szakszerű, meggyőző válaszokat kaptunk. Minden kollégának jó szívvel ajánlom figyelmébe     a Gyurasits Gergely által képviselt Inpipe Kft. és Kúróczi László kivitelező csapatának tevékenységét!

Ezúton is köszönöm a munkájukat!

Zelencsuk György, közös képviselő

06 70 253 3500


Társasház – Budapest, Nagy Lajos Király útja 209-211.

Hideg-meleg víz és cirkuláció, továbbá hideg-meleg cirkuláció felszálló és
szennyvíz ejtővezeték felújítása volt a házunkban. Igen nagy munka volt, a
lakásokban a konyhában kellett egy részét megoldani.
A Közgyűlés azóta megtörtént mindenki megvolt elégedve.
Gyurasits Úr megszervezte lakásonként a bonyolítást mikor kihez mennek,
mindenhol elő legyen a terület készítve.
Szakács Úr és munkatársai jól dolgoztak azóta is minden rendben van, udvariasok voltak.

Köszönjük a munkájukat!

Agócs Gyuláné közös képviselő
0620/548-0823
Nagy Lajos király útja 209-211.


2083 Solymár, Tersánszky Ödön u. 96-96, és Solymár Ifjúság u. 2-4-6-8

Tisztelt Gyurasits Gergely!

A munka végzésénél a precíz felmérés, koordinálás, az emberi kiválasztások megleptek, úgy álltak hozzá, mintha a sajátjukat végeznék.

Köszönöm a munkájukat, a korrekt hozzá állásukat a társasházunknál végzett alapvezeték cserélése alatt.

Üdvözlettel: Kővári János Tel: +36703842969

——————————————————————————————————

 1. Csengettyű utca 17.

Első alkalommal a Közös képviselők napján találkoztam az INPiPE Kft munkatársaival. Szimpatikusak voltak a nyitottságukkal, elhivatottságukkal.
Ez volt az első „piros pont”.

Nekem komoly gondot jelentettek az elöregedett vezetékek cseréje, hogy a legkorszerűbb anyagból hibátlan kivitelezéssel oldjam meg a feladatot.
Azon az első találkozáson kölcsönösen megbíztunk egymásban, egyeztetés után már a helyszínen – IX. Csengettyű u. 17.- beszéltük meg a tennivalókat. Itt már megkapták a második piros pontot, mert csak a helyszíni részletes tájékozódás után adtak ajánlatot, amiben minden kérésemet figyelembe vettek.
Együttműködtek velem az önkormányzati pályázat elkészítésében is, ez volt a harmadik piros pont.

A szerződés aláírása előtt kérték, hogy lakógyűlésen mutatkozhassanak be, ne legyenek idegenek, ha jönnek dolgozni. Ez már a negyedik piros pont.
A munka kezdésétől a munka befejezéséig korrekten, a lakókat nem zavarva, profin dolgoztak, határidőre elkészültek, ezzel az ötödik piros pontot is megkapták.

A csillagos ötöst azért érdemelték ki, mert nem jellemző azt mondani egy víz alapvezetékre, hogy szép, de a miénk látványban is nagyon jól mutat, kimondottan jó nézni, és persze azóta is hiba nélkül üzemel.
Ilyen csapatot kívánok minden közös képviselőnek, és örülök, hogy velük dolgozhatok.


Palotás Józsefné
közös képviselő

——————————————————————————————————

 1. 3. kerület Solymár u. 2-10

Körültekintőek és segítőkészek voltak az árajánlat készítésnél, figyelemebe vették a folyamat során többször megváltozott elvárásinkat, így a lehető legjobb műszaki tartalommal fogadhatta el azt a lakóközösség. A kivitelezés során a tulajdonosokkal és műszaki ellenőrrel együttműködve, a vállalt minőségben haladtak a munkák. Minőségi munka, minőségi alapanyagokkal, szívesen dolgozok majd velük újra!

Major Dávid, közös képviselő
06 30 564 5415
major.david@tarsashazkepviselet.info

——————————————————————————————————

 1. Üllői út 52/b, Orczy út 42,

“A céget THT konferencián ismertük meg. Két társasházban végeztek pincei víz alapvezeték cserét. A kapcsolatfelvétel, együttműködés, a munkálatok felmérése, majd kivitelezése hibátlan. Nagyon alapos, korrekt, oda figyelő munka, első osztályú anyag felhasználás, udvarias, segítőkész, nagy szakmai tapasztalatú munkatársak. Magas probléma megoldó képesség minden lehetőségre. A céget és munkáikat ajánlani tudom mindenkinek.”

Gondos Judit, közös képviselő
06 20 219 6255
aranyanker@gmail.com

——————————————————————————————————

 1. 1165.Budapest, Zsélyi Aladár utca 3.

Inpipe Kft- vel a THT konferencián ismerkedtem. Társasházunk a lehetőségei mérten folyamatosan korszerűsít. Találkozót beszéltünk meg és a személyes bejárásnál megállapodtunk a teljes hideg-, meleg víz és cirkulációs felszálló cseréjében.
Többszöri személyes megbeszélés és bejárás után szerződést kötöttünk. Mindenre kiterjedő ismertetést kaptunk, elég nagy összegű beruházásról volt szó. Az anyagfelhasználásról és az anyagok minőségi garanciáit már az első alkalommal megkaptam. A tájékoztatás mindenre kiterjedő volt még nekem is, aki laikus ebben a szakmában.
Nagyon korrekt volt a kiszállítás, anyagátvétel, a fel nem használt anyagok visszavétele.
Társasházunk megelégedéssel fogadta a szakmai hozzáállást, még a kritikusabb tulajdonosok is. Én
Asztalosné Mravik Erika
közös képviselő
1165.Budapest, Zsélyi Aladár utca 3.
06209705771

——————————————————————————————————

A Békásmegyeri 3.sz. Lakásfenntartó Szövetkezet 6 épületében a vízhálózat felújítás I. Ütemeként az 1215 lakás ellátására a pincei alapvezetékek cseréje megtörtént.

Választásunk a kedvező ajánlat, a csövek minősége és szereléstechnológiája, valamint a várható 50 éves élettartama miatt az INPIPE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-re mint anyagforgalmazóra és kivitelezőre esett, akik időben és jó minőségben végezték el a cserét.

Az alapvezetékcsere a 40 éves, 10 emeletes panelházak használati hideg és melegvíz ellátását szolgálja FV-PLAST PP-R műanyag csövekből és idomokból, polifúziós hegesztésű kötésekkel kivitelezve. A munkát a Kft. konstruktív készsége jellemezte, különösen az ajánlat készítésénél, a nyomvonal, a cirkuláció és a rögzítéstechnika kialakításánál. Az alapvezetéknél minőségi problémák nem merültek fel. A nyomáspróba és a vízminőség vizsgálat eredménye megfelelő volt.

A karos gömbcsapokat a karbantartóink megbízhatónak tartják, mert a vizet a lehető legrövidebb idő alatt el tudják zárni, ugyanis az átrozsdásodott felszálló vezetékeken egyre gyakoribb a csőtöréseknél erre nagy szükség van.

Elégedettek vagyunk az INPIPE Kft. munkájával, ajánlani tudjuk másoknak is.

A felszálló vezetékeink cseréjénél a jövőben számítunk az INPIPE Kft.-vel való együttműködésre.

Dr. Tóth Ágnes elnök

Referencia ügyben elérhetőség:

Gergely Sándor igazgatósági tag +36 70 942 5556


Cégünk az eddig eltelt időszakig több jelentősebb beruházásra szállított közvetlenül, illetve partnereinken keresztül, így többek között:

 • Budapest, I. ker. Krisztina krt., T-Home,átalakítás
 • Budapest, II. ker. Hűvösvölgyi út 138. alatti Stop and Shop
 • Budapest, II. ker. Nádor Liget 7/a., HMV
 • Budapest, II. ker. Kék Golyó Kórház, felújjítás
 • Budapest, II.ker. Lajos utcai OTP,Ekoplastik
 • Budapest, II.ker. Margit krt., Masszásszalon, HMV
 • Budapest, II.ker. Kapás u.,612., Társasház
 • Budapest, II.ker. Frankel Leó u. 62/b, HMV
 • Budapest, III. ker. Bécsi úti Praktiker Áruház 
 • Budapest, III. ker. Margit Kórház művese állomás
 • Budapest, III.ker. Fő u. Műemlék Ház
 • Budapest, III.ker. Bécsi úti Lakótelep, HMV
 • Budapest, III.ker. Kunigunda u. Elmű, átalakítás
 • Budapest, III.ker. Laktanya, Honvédségi Konyha, HMV
 • Budapest, III.ker.Csillaghegyi u.22., Fűtésrendszer
 • Budapest, III.ker. Kunigunda u. Társasház,HMV
 • Budapest, III.ker. Kunigunda u. Linde Raktár és Irodaház
 • Budapest, III.ker. Ágoston utcai társasház, FV-Plast
 • Budapest, IV. ker. Gyöngyösi u. Duna Plaza 
 • Budapest, V. ker. Erzsébet tér Földalatti Komplexum
 • Budapest, V.ker., SPAR, Hydroplastik
 • Budapest, V.ker., Hotel Konyha, HMV
 • Budapest, V.ker. Október 26.u., Ekoplastik
 • Budapest, V. ker. Hotel Taverna, hűtésrendszer
 • Budapest, V. ker. Váci u. 6. alatti Benetton Áruház hűtésrendszer
 • Budapest, VI. ker. Andrássy út 126. alatti Irodaház HMV
 • Budapest, VII. ker. R-70 Irodaház HMV
 • Budapest, VII. ker. Domina Hotel,Víz-fűtés átalakítás
 • Budapest, VII. ker. Péterffy Sándor kórház, Ekoplastik
 • Budapest, VIII.ker. Dugonics Ált. Iskola, HMV
 • Budapest, VIII.ker. Blaha Lujza tér, Europeum Bevásárló Központ, HMV, klímakialakítás
 • Budapest, VIII.ker. Szigony u. SPAR, HMV
 • Budapest, VIII.ker. Nagyvárad tér, HMV
 • Budapest, VIII.ker. Fecske u. 12 lakásos Társasház, HMV
 • Budapest, VIII.ker. Orczy tér Hotel, HMV átalakítás
 • Budapest, IX. ker. Illatos út BVM, Budapesti Vegyi Művek HMV
 • Budapest, IX.ker. Bástya u. 31.Társasház,HMV
 • Budapest, IX. ker. K.O.K.I HMV
 • Budapest, IX. ker. Tompa u. Páva Hotel
 • Budapest, IX.ker., Haller u.,Alapvezeték felújítás
 • Budapest IX.ker., József Attila lakótelep,strang csere, hideg-melegvíz
 • Budapest, IX. ker. Viola u. 80 lakásos Társasház HMV
 • Budapest, IX.ker. József Attila lakótelep, strang csere
 • Budapest, X.ker.Lenfonó út, HMV
 • Budapest, X.ker Körösi Csoma S. út 14 lakásos Szalagház
 • Budapest, X.ker. 14 lakásos Szalagház, strang
 • Budapest, X.ker.Orczy tér 140 lakásos Társasház, HMV
 • Budapest, X.ker. Pataky Művelődésház, HMV
 • Budapest, X.ker. Hőközpont, HMV
 • Budapest, X.ker. Zsivai u. 10 lakásos Társasház, HMV
 • Budapest, X. ker. Continental, Napmátka u. 3., FV-Plast
 • Budapest, X. ker. Venyige utcai börtönmosoda, FV-Plast
 • Budapest, XI. ker. Albertfalvi út alatti 50 lakásos Társasház
 • Budapest, XI.ker. Bartók Béla úti Bartók Center Irodaház, HMV
 • Budapet, XI.ker. Budafoki út alatti Irodaház, HMV
 • Budapest, XI.ker. Fehérvár út alatti Finomvegyszergyár, technológiai vezeték
 • Budapest, XI.ker. Gazdagrét 20 lakásos Társasház, HMV
 • Budapest, XI. ker. Bartók Béla út 105-112 alatti Irodaház
 • Budapest, XI.ker., 50 lakásos társasház, HMV
 • Budapest, XI. ker., Gazdagrét, Torbágy u. 8-12., 220 lakás HMV felújítás FV-Plast
 • Budapest, XI. ker. ELTE-déli tömb, technológiai vezeték
 • Budapest, XI.ker. Regős köz 1-4., Társasház, alapvezeték felújjítás
 • Budapest, XI. ker. Hotel Flamenco, hűtésrendszer
 • Budapest, XI.ker. Keveház utca, Ekoplastik
 • Budapest, XI.ker. Karinthy Frigyes út, Ekoplasztik
 • Budapest, XI.ker. Szent László Kórház, HMV
 • Budapest, XI. ker. Fehérvári út 183., FV-Plast
 • Budapest, XI. ker. Gazdagrét, Nagyszeben tér 1. panel épület, HMV Fv-Plast
 • Budapest, XI. ker. Dayka Gábor u. Hidegvíz alapvezeték
 • Budapest, XII. ker. Mátyás király úti lakópark
 • Budapest, XII.ker. Vadász u. OTP, HMV
 • Budapest, XII.ker., Normafa u. 19 -21. alatti 8 lakásos Társasház, HMV, fűtésrendszer
 • Budapest XII. ker.,Alkotás u. Irodaház, HMV
 • Budapest, XII.ker. Fodor u. Bm vendégház, HMV
 • Budapest, XII.ker., Normafa u.1., HMV
 • Budapest, XIII. ker. Giga KIKA bútoráruház, hűtésrendszer
 • Budapest, XIII.ker., MTA SZTAKI és Interware Kft.,hűtésrendszer
 • Budapest, XIII.ker., Palóc u. Társasház,HMV
 • Budapest, XIII.ker. Teve utca, Társasház, fűtésrendszer
 • Budapest XIII.ker. Duna Tower, Ekoplasztik
 • Budapest, XIII.ker. Pozsonyi út K&H, HMV
 • Budapest, XIII.ker. Petneházy u. 55., HMV
 • Budapest, XIII.ker.Teve u., Globe-3 Irodaház,HMV
 • Budapest XIII.ker. Viktor Hugo u. Irodaház, HMV
 • Budapest, XIII.ker. Ibis Szálló, HMV
 • Budapest, XIII.ker. Pannónia u., Hőközpont, Hőközpont felújítás
 • Budapest, XIII. ker. Vígszínház u. Astron Hotel, HMV
 • Budapest, XIII.ker. Heim Pál GYermekkórház, HMV
 • Budapest, XIII. ker. Hegedűs Gyula u. 50 lakásos Társasház
 • Budapest, XIII. ker. Szent László u. 56 lakásos Társasház
 • Budapest, XIII. ker. Unilever Irodaház HMV
 • Budapest, XIII. ker. Pozsonyi u., FV-Plast
 • Budapest, XIV. ker. Budapest Sportcsarnok HMV
 • Budapest, XIV.ker.Újvásos Park 4. Hőközpont ,Hőközpont felújjítás
 • Budapest, XIV.ker., Hungária krt. K&H, HMV
 • Budapest, XIV.ker., Kerékgyártó u. 47-49., HMV átalakítás
 • Budapest, XIV.ker., Róna u. Társasház, HMV
 • Budapest, XIV.ker., Szobránc u. 15 lakásos Társasház, HMV
 • Budapest, XIV.ker., Telepes u. Irodaház, HMV
 • Budapest, XIV.ker., Szőnyi Hotel,víz átalakítás, bővítés
 • Budapest, XIV.ker. Róna u., Fan-Coil bekötés
 • Budapest, XIV.ker., Gépmadár u. 9. Panellakás, HMV
 • Budapest, XIV.ker., Kerepesi út, MH Táncház, HMV
 • Budapest, XIV.ker., Örs Vezér téri IKEA, fűtésrendszer
 • Budapest, XIV.ker. Móra Ferenc Ált., felújítás
 • Budapest, XIV.ker. Ungvár u. 10., Főtáv fűtési alapvezeték csere
 • Budapest, XIV.ker. Zuglói Társasház, Alcaplast
 • Budapest, XIV. ker. Fogarasi úti TESCO Áruház HMV felújjítása
 • Budapest, XIV.ker. Gvadányi utca, Ekoplastik
 • Budapest, XIV. ker. Uzsoki u. Kórház HMV
 • Budapest, XIV. ker. Egressy u. 27-29. Társasház
 • Budapest, XIV. ker. Rákos út. 96., FV-Plast
 • Budapest, XV. ker. Szentmihályi úti Ázsia Center HMV
 • Budapest, XV.ker. Nyírpalotai u.,Hőközpont, HMV
 • Budapest, XV.ker. Páskom Park,Hőközpont felújjítás
 • Budapest, XVII.ker. Erzsébet krt. 50.-60. Iskolaépület, HMV
 • Budapest, XVII.ker. Tekerőpatak u., HMV
 • Budapest, XVII. ker. Pesti út Társasház, FV-Plast
 • Budapest, XVIII.ker. Thököly út 81 lakásos Társasház, HMV
 • Budapest, XVIII.ker. Csontváry u. 214., Társasház, felújítás
 • Budapest, XVIII.ker. Építő u., 30lakásos Társasház,alapvezeték felújjítás
 • Budapest, XVI.ker., Uszoda, Alapvezeték
 • Budapest, XIX.ker., Ferihegy Üzleti Park,HMV
 • Budapest, XX.ker. Mártonfi u. Giro Bank, Hűtésrendszer
 • Budapest, XX.ker. Hunyadi u. JET kút, HMV
 • Budapest, XX.ker. Alsótelki u. Társasház, FV-Plast
 • Budapest, XXII.ker. Tűzliliom u., SPAR áruház, HMV
 • Budapest, XXII. ker. Budai Nagy Antal Gimnázium, FV-Plast
 • Budapest, XVIII. ker. Thököly út 81 lakásos Társasház
 • Budapest, XVIII.ker. Havanna u.,4 10 emeletes társasház,alapvezeték csere
 • Budapest, XXII. ker. Weener Plastic Kft, Ekoplastik
 • Budapest, XXII.ker. Grassalkovich u. 160. Domino Áruház, HMV
 • Budapest, XXII.ker., Mártonfi u. GIRO Bank, Hűtésrendszer
 • Budapest, Köki Terminál, klíma és hűtésrendszer
 • Budapest, Campona, vízvezeték átalakítás, kiváltás
 • Budapest, 220 lakásos Társasház, csere
 • Budapest, Erzsébet Szálló
 • Budapest, Europtik,Hűtésrendszer kialakítás
 • Budapest, Matáv Petőfi S. út, Ekoplastik
 • Budapest, Újbuda Center
 • Budapest, Haller utca, Alapvezeték felújítás
 • Budapest, Keveház u., Ekoplastik
 • Budapest, Lajos u. OTP, Ekoplastik
 • Budapest, M4 Bocskai út, HMV
 • Budapest, M4 Mórciz Zsigmond körtér, átalakítás
 • Budapest, Agria Park
 • Budapest, Élelmiszer Bolt, Ekoplastik
 • Budapest, Kaptárkő
 • Budapest, Budapesti Műszaki Egyetem, mosdó átalakítás
 • Budapest, Kőbánya , Újhegy uszoda,hőcserélő átalakítás
 • Budapest, JET Benzinkút épületek,HMV
 • Budapest, Havanna lakótelep, fűtésrendszer
 • Budapest, Nefelejcs utca, Csőszigetelő
 • Budapest, Matáv-Petőfi S. út, HMV
 • Budapest, Nemzet Biztonsági Hivatal, HMV
 • Budapest, Markó utcai Bíróság, HMV átalakítás
 • Budapest, Corvinus Egyetem, Ekoplastik
 • Budapest, Stefánia Irodaház, átalakítás
 • Budapest, Havanna lakótelep, strang felújjítás
 • Budapest, Park Átrium,vízhálózat átalakítás
 • Budapest, Piarista Központ, padlófűtés
 • Budapest, Bethesda, HMV
 • Budapest, M4, Tétényi út, átalakítás
 • Budapest, LA Prima, HMV
 • Budapest, Szerencsejáték Zrt.
 • Budapest, Europa Center, Alcaplast
 • Budapest, Europa Center, HMV
 • Budaörsi Repülőtér, fűtésrendszer
 • Budapest, Ferihegyi reptér 2B DUty B free shop,Csőcsatorna
 • Budapest, Kőbánya Liget út 35 lakásos Társasház, Strang felújítás
 • Budapest, Continental E2 Csarnok,alapvezeték
 • Budapest, Continental Temic, HMV
 • Budapest, Continental, Hűtő víz kiépítés
 • Budapest, Hőközpont, átalakítás
 • Budapest, Kelenföld M4, átalakítás
 • Budapest, Péterffi S. úti Kórház, HMV
 • Budapest, OTP Kossuth Lajos u., Hydroplast
 • Budapest, Hőközpont, Attila u., Ekoplastik 
 • Budapest, Erste Bank, Rokolya u., AlcaPlast
 • Budapest, Elte Kőrösi Csoma Kollégium, FV-Plast
 • Budapest, Vörösmarty tér Irodaház, Ekoplastik
 • Budapest, Árkád, Örs vezér tere
 • Budapest, Budai Vár, Szent György Hotel
 • Budapest, Újpest Panelépület HMV alapvezeték, és felhasználóvezeték csere, FV-Plast
 • Budapest, Nádor u. MFB Projekt, FV-Plast
 • Budapest, Gerbeaud-ház, Ekoplastik
 • Budapest, Asia-Food, Ekoplastik
 • Budapest, Soroksári úti Társasház, FV-Plast
 • Budapest, MTA Intézmény, FV-Plast
 • Budapest, NAV, Széchenyi u., Ekoplastik
 • Budapest, Népfürdő u., Társasház, FV-Plast
 • Budapest, Tauril Kft. Fröccsöntő üzem, FV-Plast
 • Budapest, Nagytétény úti Kollégium, FV-Plast
 • Budapest, MTA Sztaki, FV-Plast
 • Budapest, Lajos u. 6., FV-Plast
 • Budapest, Mercur Duna, FV-Plast
 • Budapest, Deák Ferenc u. 1-9., FV-Plast
 • Budapest, Mavir Zrt., FV-Plast
 • Budapest, Regős u. panelfelujjítás, FV-Plast
 • Budapest, China Mart, FV-Plast
 • Budapest, Richter Gedeon Kutató Intézet, FV-Plast, AlcaPlast
 • Budapest, Richter Gedeon Kutató Intézet, AlcaPlast
 • Budapest, Bábszínház
 • Budapest, Novotel Hotel, FV-Plast
 • Budapest, Récsey Center – Jysk, FV-Plast
 • Budapest, Budaörsi Auchan Pékség, Fv-Plast
 • Budapest, Teve utca, Társasház, FV-Plast
 • Budapest, Kozmutza Flóra Iskola, FV-Plast
 • Budapest, Kazinczy Iskola, FV-Plast
 • Budapest, 10-es Posta, FV-Plast
 • Budapest, Etele út panelfelújjítás, FV-Plast
 • Budapest, Emőd u. családi ház, FV-Plast
 • Budapest, Anker köz Társasház, Fv-Plast
 • Budapest, Helsinki út 105. csarnok, FV-Plast
 • Budapest, Kárpát utca, Társasház, FV-Plast
 • Agárd, Pálinkagyár, HMV
 • Agárd, Agárd Sportszálló, AlcaPlast
 • Apc, Könnyűfém Öntöde, AlcaPlast, FV-Plast
 • Baja, Bajai Kórház
 • Baja, Duna Hotel
 • Balatonföldvár, Üdülő Komplexum
 • Balatonfüred, Sportcsarnok, AlcaPlast
 • Balassagyarmat, Balassagyarmati Börtön
 • Bánk, Bánk Tó Hotel, átalakítás
 • Baracska, KBC Datacenter
 • Barcs, Járóbeteg Központ
 • Bécs, Családi ház, Átalakítás
 • Békéscsaba, Munkácsy Hotel, AlcaPlast
 • Biatorbágy, Tópark, AlcaPlast, Ferro
 • Bicske, Köpfer Csarnok
 • Bicske, M1 Ipari Park
 • Bicske,HMV
 • Budakalász, Lenfonó Park
 • Budaörs- Auchan
 • Budaörs, Etap Hotel
 • Budaörs, Ügyvédház
 • Budaörs, Pharma Park
 • Budaörs, Terra Park
 • Budaörs, Etap Hotel, hűtésrendszer
 • Budaörs- Toyota Szervíz
 • Budaörs, Auchan Nyugat, FV-Plast
 • Bükkfürdő, Fürdő, bővítés
 • Bogács, Bogács Pihenőház Strandfürdő, FV-Plast
 • Ceva Phylaxia Zrt., H Épület 3. emelet, Ekoplastik
 • Csepel,Ady lakótelep, Strang felújítás, HMV
 • Csajda Kerti Uszoda és Gyógyfürdő, Hydroplastik
 • Debrecen, Mitsubishi Motor Szalon
 • Debrecen, Billa Áruház
 • Debrecen, 13 lakásos Társasház, HMV
 • Debrecen, 30 lakásos Társasház, HMV
 • Debrecen, 19 lakásos Társasház, HMV
 • Debrecen, 12 lakásos Társasház, HMV
 • Debrecen, 16 lakásos Társasház, HMV
 • Debrecen, Tewa, Levegőztető rendszer
 • Diósd, Diósd Nagy Ház
 • Dunalmás, Hilltop mühely és Irodaház
 • Dunaharaszti, Dávid Ponyva Kft. Irodaház
 • Dunakanyar, Dunkanyari Áruház
 • Dunaújváros, Hingyi Üzletház
 • Dunaújváros, 28 lakásos Társasház
 • Eger, Hotel Narád
 • Eger, J.P.98.,CBA áruház, alapvezeték csere
 • Eger, Laktanya, II.sz.legénységi épület-konyha, HMV
 • Eger, Vallon u. Társasház
 • Esztergom, Katolikus Kollégium
 • Esztergom, Szipkagyári Lakótelep, Víz, Fűtés
 • Esztergom, Esztergályos Műhely
 • Etyek, Filmgyár
 • Földes, Élelmiszer feldolgozó üzem, FV-Plast
 • Gödöllő, Kormányhivatal, fűtésrendszer
 • Gödöllő, GSK Kft., Szemmosó, FV-Plast
 • Gyömrő, 4 lakásos társasház, FV-Plast
 • Gyönygyös, Gyöngyös Laktanya
 • Győr, Egészségügyi Központ
 • Győr, Rába Mozi, hűtésrendszer
 • Győr, 12 lakásos Társasház, strang csere
 • Győr, Kis Műanyag Technika 2003 Kft.
 • Győr, Audi gyár, FV-Plast
 • Győr, Uszoda, FV-Plast
 • Győr, EYOF Csarnok, FV-Plast
 • Hajdúszoboszló, Hotel Silver
 • Hajdúszoboszló, IN Hotel, AlcaPlast
 • Hegyeshalom, Duvenbeck Logisztikai központ, AlcaPlast, FV-Plast-HMV
 • Herceghalom, 10 lakásos Társasház, HMV
 • Hódmezővásárhely, 12 lakásos Társasház, átalakítás
 • Jászkísér,Iskola,átalakítás
 • J.P 98- CBA ÁRuház,alapvezeték
 • Kaba, Kabai Kukoricafeldolgozó Üzem
 • Kalocsa, Kalocsa Városi Ügyészség, felújítás, AlcaPlast
 • Kaposvár, Élményfürdő
 • Kaposvár, CBA, Alapvezeték építés
 • Kecskemét, Domb Lakópark, FV-Plast
 • Kerecsend, Borászat
 • Keszthely, OVIT Rt. Rehabilitációs Központ
 • Kisvárda,  Önkormányzat, AlcaPlast
 • Komárom, Alapi Gáspár Iskola
 • Komárom, Monostori Erőd, AlcaPlast
 • Kormány Hivatal, Ekoplastik, fűtésrendszer
 • Körmend, Lakóházak, Lakóparkok
 • Körösladány, Henkel, FV-Plast
 • Kunszentmiklós, Rendőrkapitányság
 • Kunszentmárton, Általános Iskola, gerinc és radiátorkötés, vízhálózat
 • Ladánybene, Gomba-telep, FV-Plast
 • Lillafüred, Kalandpark, AlcaPlast
 • Mátraháza, Hotel Ózon
 • Magánház, építés
 • Martfű, Martfű Hotel, AlcaPlast
 • Mezőkövesd, Zsóri szálloda
 • Miskolc, Észak Magyarországi Vegyiművek
 • Miskolci- Városi Közlekedési Zrt.
 • Miskolc, Gyógy Panzió, AlcaPlast
 • Müllendorf, FV-Plast
 • Nagyatád, Termál Fürdő
 • Nagykőrös, Bonduelle
 • Nyergesújfalu, Nyergesújfalui Iskola
 • Nyíradony, Nyíradonyi Bölcsöde, Ekoplastik
 • Nyíregyháza, Jósa András Oktatókórház, Hydroplast, FV-Plast
 • Oroszlány, Oroszlányi Rendelőintézet
 • Oroszlány, Sportcsarnok
 • Öriszentpéter, Natur Park
 • Paks, Rákoczi Ferenc Ált. Iskola
 • Parád, Parádfürdői Állami Kórház, Fv-Plast, HMV
 • Pákozd, Ált. Iskola
 • Pásztó, Kórház, FV-Plast
 • Pécs, NILFI
 • Pécs, Pécsi Tudományegyetem, AlcaPlast
 • Pilisborosjenő, Rendház, FV-Plast
 • Rétság, Tenkate Irodaház
 • Románia, Zimándújfalu, Webasto Gyár, AlcaPlast
 • Salgótarján, NAV, AlcaPlast
 • Salgótarján, Salgótarjáni Kórház, FV-Plast
 • Siklós, Rendőrkapitányság
 • Siófok, 48 lakásos Társasház, szerelvényezés
 • Siófok, Solar Villa, AlcaPlast
 • Sopron, Nyugdíjas Ház
 • Szabadbattyán – Szabadbattyáni Víztisztító
 • Szatmárnémedi – Zollner, FV-Plast, Capricorn
 • Százhalombatta, 112 lakásos Társasház, HMV
 • Szeged, BMW Szalon
 • Szeged, Szegi Fitness, AlcaPlast
 • Székesfehérvár, Jancsár Hotel
 • Székesfehérvár, Székesfehérvári Kórház
 • Székesfehérvár- Vértesacsai Ált. Iskola
 • Székesfehérvár, Spar
 • Szigetszentmiklós, Ász Kolbász Kft.
 • Szolnok, Várgonyi téri Társasház
 • Szolnok, 80 lakásos Társasház, HMV
 • Tata, ( volt ) Máv Ház lakások
 • Tata, Környezetvédelmi Rt, üzlet, apartmanházak, HMV
 • Tata, Kristály Szálló
 • Tata, Servitec Kft. Irodaháza és Szolgálati Lakások
 • Tata, Agóstyán úti Pékség
 • Tatabánya, Donprint skót cimkegyár
 • Tatabánya 21 lakásos Társasház
 • Tatabánya, Iron Trade Kft, Irodaház és Raktárcsarnok
 • Tatabánya, Rotawill Kft Üzletháza
 • Tatabánya, Mayer Szerszám Kft. Irodaház és Raktárépület, HMV
 • Tatabánya, Souftech Irodagház és Csarnok
 • Tatabánya, Szent Borbála Kórház, FV-Plast
 • Tatabánya, Erdészet, AlcaPlast
 • Tokaj, Tanszálloda, HMV, mosdó szerelvényesés
 • Tokaj, Tokaj Szálló, AlcaPlast
 • Tószeg, Kerékpárgyár, FV-Plast
 • Törökbálint- Zimándy ált. Iskola, HMV
 • Üröm, Ürömi Lakópark, HMV
 • Várpalota, Inotál Aluminium Üzem, FV-Plast, AlcaPlast
 • Veresegyház, Kistérségi Központ
 • Veresegyház, Generál Elektrik Park, FV-Plast
 • Verpelét, Varsányi Pincészet, FV-Plast
 • Vértesszölős, Környe és Vidéke Takarékszövetkezet, HMV
 • Veszprém, IBM. Légtechnika és technológiai víz
 • Vonyarcvashegy- Termál Szálló
 • Tatabánya, FCI csarnok és irodaház szociális blokk, HMV, strang
 • Tatabánya, WISTRON csarnok, HMV, sűrített levegő, hűtésrendszer
 • Tiszaújváros, Tiszai Vegyi Kombinát
 • Törökbálint, KBC DataCenter, átalakítás
 • Soroksár, Auchan üzletsor/butik, FV-Plast
 • Szarvas, Szarvas Liget Hotel, AlcaPlast
 • Székesfehérvár, Grundfoss Hűtőrendszer
 • Szigetszentmiklós,Kolbász készítő házgyár melléképület építés, alap vízvezeték
 • Tatabánya, PC Hungary csarnok
 • Zala, Szentgotthárd Logisztikai Csarnok HMV
 • Zalaegerszeg, Edelmann, AlcaPlast