Új nyugat-magyarországi Területi Képviselőnk…
 

A közelmúltban bekövetkezett változások miatt bizonyára nyugat-magyarországi partnereink közül többen is tapasztalhattátok, hogy mostanában nem látogatott területi képviselőnk az üzletedbe. Sajnos korábbi üzletkötő kollegánk, Dutkon János, elhagyta az Inpipe csapatát, így a megüresedett pozíciót, és ezzel együtt az ország nyugati felét, egy új kolléga vette át.

Kivel egészült ki a csapat?

Jáhni Tamás, aki a nyugat-magyarországi partnereinket fogja látogatni. 

Jahni Tamas 1

Jáhni Tamás

Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

06-20/557-34-00


Tamás túl van a termékoktatáson, és már megkezdte munkáját a területen.
Mellette másik két képviselőnk, Dékány Róbert és Fazekas István kollégánk az ország keleti felét és Budapestet látogatják majd tovább.

Területi képviselőink nap, mint nap reggeltől estig járják az országot, hogy felkeressenek benneteket és személyes kapcsolatot alakíthassanak ki. Ők azok, akik képviselnek Minket, összekötnek Bennünket, illetve azon fáradoznak, hogy jobb, szélesebb választékkal tudjátok vevőiteket kiszolgálni. Mindkettőnk érdeke a minél több vásárló, és eladott termék. Ehhez nyújtanak segítséget a fiúk bemutatófalakkal, katalógusokkal, személyes látogatással.

Mit szoktak gyakran ajánlani?

Bemutató falakat és termékeket, melyek segítik az eladásod, még akkor is, mikor nem is vagy ott.
A vevő látja, tapogatja és meghozza a döntést.

Ha Te is szeretnél kitenni bemutatónak termékeket a boltodba, hogy ne keljen a raktárba rohangálnod, és a sértetlen csomagolásokat felbontanod, hogy láthassa a Vásárló a terméket, jelezd felénk. Neked is egyszerűbb lenne odavezetned a látogatót a bemutató faladhoz, Ő pedig kezébe is tudja fogni, szemügyre is tudja venni. Ha pedig szóróanyagra, katalógusra van szükséged, akkor se tétlenkedj, jelezd a fiúk felé bátran.
Autójuk termékmintákkal felszerelve járja az országot, de jelentkezésedre szívesen visznek más terméket is. Válassz magadnak Bemutató terméket!

Mi az a „Nyílt nap” és miben segít ez neked?

Biztos voltál már úgy, hogy „szétmegy” a fejed a sok kérdéstől. Igazából már a pokolra kívántad az illetőt a sok kérdése miatt… és úgy érezted, hogy nem is a te dolgod lenne elmagyarázni a termék működését, hanem a beszállítónak?

Ne felejtsd el, hogy lehetőségetek van náluk jelentkezni Nyílt Napra is. Mert Mi aztán tudjuk milyen nehéz egy új technológiát vagy terméket elfogadtatni a Szerelőkkel. Erre a problémára kidolgoztunk egy nagyon jól működő programot, amely abban nyújt segítséget, hogy az üzletedben azon a napon megjelenő szerelőknek, vállalkozóknak, érdeklődőknek bemutatjuk termékeinket, hiszen egy szakembertől előbb elfogadják a tanácsokat, termék bemutatását. Csak annyi a kérésünk, hogy ezt a napot egy előre megbeszélt időpontban tarthassuk, valamint Te és munkatársaid legalább 2 héttel az esemény előtt reklámozzátok.

Egy szó, mint száz, forduljatok hozzájuk bizalommal!Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A TEODOR Szellemisége 9 pontban